Potoqan in Komuna e Rahovecit (region) is located in Kosovo - about 34 mi (or 55 km) South-West of Pristina, the country's capital town.

We found 28 related videos to this place on youtube. Want your video featured as well? Add the video from your last holiday trip to youtube and make sure you have stated the filming location. With the next update, you can be in.

Advertising

Videos from and about Potoqan

UCK Kosovo Liberation Army Ushtria e Kosoves Kosova

published: November 08, 2008 length: 40:43 min
views: 0 rating:
author: Salih Krasniqi

The Kosovo Liberation Army or KLA (Albanian: Ushtria Çlirimtare e Kosovës or UÇK) was a Kosovar Albanian guerilla group which sought the independence of Kosovo from Yugoslavia in the late

Presidenti Sejdiu ne Kushnin-Has

published: November 16, 2009 length: 01:17 min
views: 0 rating:
author: MrHasjoni

Too little information to display

Festivali Folklorik Drenasi 2010 Bresana Opojë 1

published: September 26, 2010 length: 48:11 min
views: 0 rating:
author: Nexhmedin Ramadani

Too little information to display

Festivali Folklorik Hasi Jehon 2010 Bresana Opoja Gjonaj Kosova-2

published: May 04, 2010 length: 15:38 min
views: 0 rating:
author: Nexhmedin Ramadani

Too little information to display

Dita e shkolles Malesi e Vogel

published: May 15, 2012 length: 55:46 min
views: 0 rating:
author: Zanafill Kastrati

Too little information to display

Pastaseli foto

published: May 19, 2013 length: 56:05 min
views: 0 rating:
author: Fatjon Krasniqi

I created this video with the YouTube Video Editor (http://www.youtube.com/editor)

Dasem tradicionale ne Prizren Leni restoranet kthenju traditave haxhinexha

published: July 11, 2011 length: 10:49 min
views: 0 rating:
author: Nexhmedin Ramadani

I created this video with the YouTube Video Editor (http://www.youtube.com/editor)

Autostrada e Kosoves-Kosovo Highway Ibrahim Rugova

published: November 13, 2011 length: 24:23 min
views: 0 rating:
author: Nexhmedin Ramadani

This video was recorded by Qesere Ramadani

The shocking truth of the war in Kosovo 1-4

published: November 04, 2009 length: 29:41 min
views: 0 rating:
author: AlbanKcomment

Shocking images showing terrible Serbian genocide in Kosova. Serbians are claiming ICJ opinion about Kosova unilateral Declaration of Independence. After seeing this images anyone can do the

Tours-TV com: White Drin Waterfall

published: December 16, 2014 length: 03:40 min
views: 0 rating:
author: ToursTV Com

The White Drin Waterfall located in the Radovac village is a 25 m high masterpiece of nature and one of the most beautiful places in Kosovo.. Kosovo. See on map http://tours-tv.com/en/Kosovo-White

Mamuşa Aşık Ferki TKSD SİLİFKE Yöresi

published: May 20, 2012 length: 20:01 min
views: 0 rating:
author: Nahit Butuc

19 Mayıs Gençlik Bayramı Kutlamaları Dragaş

Albanian Army vs Serbian Army

published: January 31, 2009 length: 36:33 min
views: 0 rating:
author: aihaaaa

Shqiptar Gjakovar Krenar . së shpejti video e re

Boge Gryka e Rugovës Kosovë

published: July 31, 2010 length: 49:14 min
views: 0 rating:
author: Nexhmedin Ramadani

Too little information to display

Donushi te recitu

published: November 17, 2009 length: 41:09 min
views: 0 rating:
author: MrHasjoni

"from kushnin-has" prizren hasi hasjon hasjan kosova "edon shatri" "kushnin has" pashtriku "drini hasi i kosoves" shatri edon

Picnic at free nature (Short Movie) 2012

published: June 07, 2012 length: 56:41 min
views: 0 rating:
author: Valmir Gashi

Nxenesit e Shkolles Fillore "Haxhi Hoti" ne Rogove te Hasit, performojne nje film te shkurter ne gjuhen shqipe, ky film eshte bere per nje projekt per gjuhen angleze. Shpresoj qe t'ju pelqej

Hasi Jehon 2009 4/5 Gjonaj Bresana Opoja Sharr Dragash Kosova

published: May 05, 2009 length: 15:32 min
views: 0 rating:
author: Nexhmedin Ramadani

Festivali folklorik "Hasi jehon" eshte njeri prej festivaleve me te organizuare dhe me te sukseseshem ne Republiken e Kosoves. Hasjanet jane publik fantastik, rralle kund mund te hases nje

Fëmijët në parkun e qytetit të Prizrenit

published: November 21, 2010 length: 42:40 min
views: 0 rating:
author: Nexhmedin Ramadani

Too little information to display

Gjendja e shkolles fillore ne fshatin Opterushë

published: January 24, 2014 length: 11:03 min
views: 0 rating:
author: Urim Mazreku

Too little information to display

Nebregoste-proslava dan bosnjaka 2011 Prizren

published: September 29, 2011 length: 46:46 min
views: 0 rating:
author: Nedzip Murati

Too little information to display

VissyKM - Logo branding (HD)

published: July 13, 2013 length: 01:14 min
views: 0 rating:
author: Esso ART

VissyKM - Logo brand (HD) Watch full on behance : http://bit.ly/1br6rBW

Hasi Jehon 2009 5/5 Gjonaj Bresana Sharr Dragash Opoja Prizren

published: May 05, 2009 length: 15:32 min
views: 0 rating:
author: Nexhmedin Ramadani

Festivali folklorik "Hasi jehon" eshte njeri prej festivaleve me te organizuare dhe me te sukseseshem ne Republiken e Kosoves. Hasjanet jane publik fantastik, rralle kund mund te hases nje

World Wetlands Day-NGO Finch for protection of birds and nature Prizren Kosovo

published: April 06, 2012 length: 56:17 min
views: 0 rating:
author: Nexhmedin Ramadani

World Wetlands Day-NGO "Finch" for protection of birds and nature, Prizren, Kosovo Dita Botrore e Ligatinave OJQ "Finch" per mbrojtjen e zogjve dhe natyres, Prizren, Kosoe

Hasi Jehon 2009 3/5 Gjonaj Bresana Opoja Dragash Sharr Kosova Zaplluxhe

published: May 05, 2009 length: 32:41 min
views: 0 rating:
author: Nexhmedin Ramadani

Festivali folklorik "Hasi jehon" eshte njeri prej festivaleve me te organizuare dhe me te sukseseshem ne Republiken e Kosoves. Hasjanet jane publik fantastik, rralle kund mund te hases nje

Shengjin 2014

published: June 02, 2014 length: 42:39 min
views: 0 rating:
author: Tao Mor

Too little information to display

Ustallarët në darsmën e Benit

published: July 20, 2010 length: 15:39 min
views: 0 rating:
author: Nexhmedin Ramadani

Too little information to display

Doc Prof Dr Hfz Hajredin Hoxha tema e xhumasë PUSHIMET VERORE DHE ISLAMI

published: June 24, 2011 length: 39:35 min
views: 0 rating:
author: Nexhmedin Ramadani

Xhamia e "Bamirësve" në Prizren, Kosovë. Lagja e guriti me vite te tera ka pritur nje xhami si kjo. Ideja ishte e kahmotshme, qe kur haxhi Bftiu vendosi qe djali i tij tani dr. shkence te

NGO Finch projekti Menagjimi i pyllit sipas gjysherve Mali im Dolloc Suhareke

published: August 16, 2011 length: 57:56 min
views: 0 rating:
author: Nexhmedin Ramadani

Drejtori i OJQ Finch, Nexhmedin Ramadani, para nxenesve te fsh. Vraniq, Suhareke

LightUpKosmet - time lapse

published: August 27, 2014 length: 18:42 min
views: 0 rating:
author: BeLoveRevolution

TimeLapse dell'installazione dei pannelli fotovoltaici alla scuola di Velika Hoca, in Kosovo e Metochia, nell'ambito del progetto "Light Up Kosmet"

Videos provided by Youtube are under the copyright of their owners.